Dahlia Tunic- Tunic Kids

Tunic pertama di ciptakan khas untuk anak2 kecil
Jom baca apa keistimewaan tunic for kids

  • Material Sejuk 
  •  Lengan Adjustable 
  • Design trendy 
  • Mudah digosok

Dahlia Tunic – Vanilla

Dahlia Tunic – Dusty green

Side button untuk adjust lengan

Dahlia Tunic – Dusty Pink

Dahlia Tunic – Peach

Dahlia Tunic – Dark Purple

Dapatkan dahlia tunic untuk keselesaan anak anda hari ini..

Follow kami di

Intagram : elle_hani

FB : Ellehani

Atau whatsapp terus ke

019 2120 470 

013 327 2499

Advertisements

3 in 1 top for kids

New Arrival dari Ellehani semestinya yang selesa buat anak2

Memperkenal kan 3 in 1 top – Qaseh Top untuk anak2 ..

Jom check it out apa yang Istimewa nya 3 in 1 top ni..

  • 100 % cotton 

Kain terbaik untuk anak2 kecil kerana cotton/kapas sangat membantu menyerap peluh.

  • Lengan adjustable

3 peringkat lengan baju yg boleh diubah2. Dari berlengan panjang, 3 suku dan lengan pendek Sekali gus bergaya ddengan 3 gaya berbeza dalam sehelai baju!

  • Effective Side Button

Side button membantu keselesaan bila tiba keadaan yang tidak memerlukan lengan pangjan seperti cuaca panas, masa makan, butangkan saja lengan! Mudahkan..

  • Design patch yang mengancam

Design rare terdapat didada dan hujung lengan baju yang membuatkan anak2 bergaya dengan cara tersendiri

  • Made with love

    Ya setiap design kami, direka khas dengan mengambil kira jenis material, kemasan jahitan , design yang sesuai untuk anak2

    • Unisex design

    Memang boleh dipadan kan anak3 lelaki mahupon perempuan

    • 6 warna design yang menarik​
      Red Chevron & Deep Red

    Black checkered & Grey

    Baby Blue & denim

    Bagi mendapatkan Qaseh top, jom follow kami di

     Instagram : elle_hani 

    Page Facebook : Ellehani 

    atau terus whatssap kami : 

    +6 019 212 0470 / 013 327 2349

    Nama Anak Lelaki dari Kamus Bahasa Arab

    Mencari nama anak merupakan 1 elemen penting bagi bakal ibu dan bapa..

    Semestinya nama anak itu haruslah mempunyai maksud yang baik..

    Panggilan yang digunakan juga merupaka 1 perkara yang perlu diambil kira..kerana setiap kata2 yang baik itu kan merupakan doa..

    Bukan senang nak dapat makna yang tepat dalam bahasa arab & transliterasi yang betul bila dirumikan. Yang ni 100% trusted source. Jadi kepada sahabat-sahabat dan sedara mara yang tengah mencari nama untuk bakal anak tu boleh ambik dari sini. Kredit to #NNIYB.
    1. ‘ADRIY (عدري) ZAREER (زرير) – KEBERANIANKU YANG BIJAK. (‘Adriy sebut ad ri bukan ed ri)

    2. ‘ADRY FAAIZ – KEBERANIAN YG BERJAYA 

    3. ‘AFWAN ALEEF KEMAAFAN YG PENYAYANG

    4. ‘AQEEL (عقيل) ZIHHEED (زهيد)- YG SGT BIJAK YG ZUHUD (sebut zih hiid/zih hiida) 

    5. ‘AREEQ (عريق) SYATHIR (شاطر) – YG BERKETURUNAN MULIA YANG BIJAK

    6. AADIM KAMIL-YG MENYATUKAN HATI YG SEMPURNA
    7. AIDI MUKHLIS – KEKUATAN YG IKHLAS
    8. AIDIY NAZHEEF ( نظيف ) – KEKUATANKU YG BERSIH

    9. ALFIY IRSYAD -SERIBU PETUNJUK

    10. AMEER (أمير) GHUFRAN- KETUA YANG PEMAAF

    11. AMEER (أمير) JIYYAD – KETUA YG BAIK

    12. AMNAN NAZHAN – PEMBERIAN KESUCIAN

    13. AREEZ AMZAR (أمزر) – KETUA YG CERGAS/YG RAJIN/YG MULIA/YG AKTIF

    14. ARFIY KHAYRAN – HARUMAN KEBAIKAN
    15. DAANIY (داني) HAKEEM- YG DEKAT YANG BIJAK

    16. DARYAN DAALIF (دالف)- PENGETAHUAN YG BERTERUSAN

    17. DAYYAAN (ديان) MULHIM – PEMERINTAH YG MEMBERI INSPIRASI (Dayyaan – sebut dai yan)

    18. FARHAT (فرحات) WAAFIY (وافي) – KEGEMBIRAAN YG SETIA
    19. FIRMAN IBTISAM – KATA2 SENYUMAN
    20.HAARIZ HAAZIM – PENJAGA/YG MENJAGA YG TEGUH

    21. HARIS ZHAFRAN – PENJAGA KEMENANGAN

    22. ‘IFFAT AMAANIY – KESUCIAN IMPIAN

    23. IHSAN (إحسان) KALIF(كلف) _ KEBAJIKAN YG PENYAYANG
    24. IKRAM DAREER – KEMULIAAN YANG BERSINAR
    25. ILMAN HADIF – ILMU YG BERWAWASAN
    26. IYAAN AZZAM- SAKSI YG SANGAT BERAZAM

    27. IYJAZZ RAZEEN – YG RINGKAS YG TENANG/ YG FOKUS

    28. IZHFAR ILHAAMI – KEJAYAAN INSPIRASI KU
    29. ‘IZZ HAIMAN -KEKUATAN CINTA YG MENDALAM

    30. ’IZZAT HILMI – KEKUATAN KELEMBUTANKU

    31. KHAYR (خير) JAZLAN (جزل) – KEBAIKAN YG BAIK PENDAPATNYA (Khayr sebut khoi r)
    32. LUTHFI IKHWAN -KELEMBUTAN PERSAUDARAAN
    33. MISYAARI (مشاري) MUHRIZZ (محرز) – AHLI IBADAT /YG MEMILIKI PENAMPILAN YG BAGUS DAN INDAH YG MENANG

    34. NAFAL NABREES – ANUGERAH YG PANDAI/YG TELITI

    35. QAYL (قيل) AADAMIY – PEMIMPIN YANG LEMBUT (AADAMIY sebut aa da miy)

    36. QAYL (قيل) QAREESH (قريش)- RAJA/KETUA YG BERANI (Qayl sebut qoi l) (Qareesh sebut qo reesh)

    37. RAEES (رائس) ‘AADIL (عادل) – KETUA YG ADIL (sebut raa is)

    38. RAFEEQ SHAREEF (شريف) – TEMAN YANG MULIA

    39. RAQIY SOFWAAN – YG TINGGI YANG SUCI

    40. RIFDAN RAADHIY – PEMBERIAN/ANUGERAH/PERTOLONGAN/SOKONGAN YG BAIK/YG MENYENANGKAN/YG BAGUS

    41. RIFQIY (رفقي) QAYYIM (قيم) – KELEMBUTAN YG BERNILAI

    42. RIYAN `AMMAAR (عمار) – KEPUASAN YANG WARAK

    43. SYAFIN (شفن) HAADIF (هادفة) – YG BIJAK YG BERWAWASAN

    44. TAAJ RAZEEN (رزين) – MAHKOTA YG TENANG (Taaj sebut Taj)(Razeen sebut razin bukan razen)

    45. WAALIF (والف) WASIY – SAHABAT YG BERPESAN
    46. ZAHRIN ALEEM- YG TERANG YANG TAHU
    47. ZALFAN ADRIN – DARJAT KEBERANIAN
    48. ZAMEEL (زميل) ZANEEQ – TEMAN YG KUAT/YG MULIA (ZAMEEL Sebut Zamil bukan Zamel)
    49. ZAYN (زين) DAARIS (دارس) – KEINDAHAN YG BELAJAR (Zayn sebut zai n bkn zen or zin or zain)
    50. ZHAREEF (ظريف) DAANIY – YG MENYENANGKAN YANG DEKAT (Zhareef sebut sebut zho reef)

    “NOTA KAKI ejaan double ee, ii, aa tu baca 2 harakat macam kita mengaji tu. Nama yang ada tanda ` maknanya kene sebut dengan huruf ain.
    Kredit : #NNIYB

    Follow&Like page kami

    Fb : Ellehani

    Ig : elle_hani​

    #anaklelaki #babyboy #kamusbahasaarab